Faste læsere

mandag den 28. maj 2012

Så er vi i Norge

Henrik med kuller på 2.6kg Han er ligeså våd som fisken og han har sværget at når han kommer hjem skal han også ha et sæt geoff anderson tøj :-)

brosme på 3.75

Takker Find fra ASK kajakfisker mange gange for lån af søkort havde glemt begge mine søkort over norge. var ellers en tur i tromsø for at købe et nyt, men da det var pinse havde de lukket mange dage og det ville også knibe med at få dem sendt op den første uge. Find bjarne og 2 andre fra ASK kajakfisker skulle ikke fiske mere og var på vej hjem. Det var aftalt at de lige skulle komme forbi rampen med lidt info. så turen var reddet det er nemlig umuligt at sejle uden søkort med alle de skær der er i Norge,
Første fiskedag fik Thor en fin 30kgs mindre end 300 meter fra hytten.
Her blir der renset fisk fra den ene hytte. Der kunne fiskes fra verandaen når der var højvande :-)
Julemandens Rensdyr var overalt de sidste 500km ,så det var med at passe på, var ellers ude af bilen og se om de var tamme. Men der skulle løbes stærkt hvis man skulle nå at klappe dem.

2 kommentarer:

 1. Hej Morten + venner!

  Godt at se, at i nyder det gode vejr - desværre bliver det bedre de næste dage :-).

  Tag nu et par kveiter og katte på "vores regning".

  /Bjarne

  SvarSlet
  Svar
  1. Katte blev der jo ikke så mange af Henrik fik en og det var alt. Men kan være jeg tager med på en af jeres kajakture til til norge og så må i lære mig at fange kat :-)

   Slet