Faste læsere

torsdag den 14. juni 2012

flynder på 22,2 og 10,5kg

fik flynder på 22.2 som jeg selv stod for at lande  henrik fik en fin en på 10.5 og vi genudsatte også en på omkring meteren skulle jo kun have 15 kg filet med hjem hver.

fandt også sildene fik pludselig dybdealarm på 4fod og stoppede så op for at se hvad det var .Sildende sprang helt op af vandet fik også dybdealarm 10 min forinden men kunne se på søkortet at det ikke var bunden :-) Fik desværre ikke flere flyndre på de nye sild ,men vi havde mange der fik klippet halen.

Status på turen vi fik 14 eller 15 flyndere i båden er ikke helt sikker på nr 15 da vi genudsatte mange henrik fik PR på 11,2 og 3 omkring 10 kg fik selv pr 2 gange 31,1kg og 15,5kg den på 22,2 fik jeg til sidst og stod selv for hele arbejdet med at få den ombord efter eget ønske :-)
Vi mistede desværre flere store hug,men sådan er det jo altid :-) så chancen for den helt store på over 50 kg var der :-)
Både på turen op og på turen hjem blev vi tjekket i tolden ved Norge. Og de gik efter benzin, fisk ,spiritus,cigeretter, øl og det aller værste man kan ha med ind i Norge Nemlig Kartofler.
Der var selvfølgelig ikke noget at komme efter havde nemlig fået at vide at man ikke måtte have mere end 10 liter benzin eller diesel i båden. Så den faste indenbords tank var tømt hjemmefra ,de var også ved se hvordan man kunne skille tanken ad, da min makker foreslog at det var lige så nemt at banke på tanken.:-)
kørte også ind i en trafik kontrol med fart, spritmåling og tjek af trailer, bil samt div papirer.  køreturen derop bød på 29 timer og køreturen hjem bød på 30 timer ikke sjovt når man kun er en der har trailerkort. der var 2488km hver vej.fra dk til vengsøya- Troms 
Så sammmenlignet med saltstrømmen var det ca den samme køretur  2450 fra saltstrømmen selvom gps sagde 2250 vejen var forresten den samme pånær de sidste 450km.  og noget af vejen var heldighvis blevet lidt bedre. men det er helt sikkert det er hårdt for både bil og trailer med alle de huller og buler i vejen.
Næste tur til Norge Blir nok en helleflynder tur med kajakken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar